Back to All Events

1 of 2-daagse Masterclass Bewust 'Zijn' met paarden en je Hogere Zelf


Masterclass één of twee daagse ‘Bewust Zijn met jezelf en je Hogere Zelf’

Heb je tijdens de Proeverij ervaren dat het ook voor jou de tijd is om wakker te worden? Dan gaan we jou tijdens deze masterclass tools geven om niet alleen je Hogere Zelf te ontmoeten, maar ook hoe je hier mee kan gaan samenwerken. Jij mag tevoorschijn gaan komen, de muren mogen zakken. Jij, in al je kwetsbaarheid en kracht mag de nieuwe energie gaan toelaten. Het roept om geleefd te worden. 

 Stap één of twee dagen met ons mee in de wereld van de nieuwe energie en zie en voel het proces wat gaande is in jezelf, in de wereld en wie weet wel veel verder dan dat… 

 Alles is goed, zonder oordeel en verwachtingen. We laten alles zijn wat er is. In vertrouwen en overgave dat precies datgene zich aanbied wat jij nodig hebt op dat moment. Inzichten,  beelden en ervaringen liggen voor je klaar, tenminste, als jij klaar bent om je volledig op te stellen voor de nieuwe energie die jou van binnen wilt laten groeien en je gaat dragen naar een andere frequentie. Een frequentie waarin alles mogelijk gaat worden. 

 Wanneer: Donderdag 13 juni van 10.00-20.00 uur 

                   Vrijdag 14 juni van 8.00-17.00 uur

Locatie: Trainingscentrum De Maesberg in Arnhem 

Kosten: Je kan kiezen tussen 1 of 2 dagen. Alleen de donderdag kost 150 euro (incl. lunch en diner). Wil je beide dagen komen, dus donderdag en vrijdag dan betaal je 275 euro (incl. lunch en diner op donderdag en ontbijt en lunch op vrijdag en eventueel een plek voor je tent).