Back to All Events

LEEF! 7-daagse retraite in Malaga, Andalusie


LEEF….het leven LEEF….jouw leven

Be-leef de 6 daagse LEEF retraite op een adembenemende plek in Andalusië.
Volledig verzorgde reis vol rijkdom op het gebied van voeding voor LICHAAM en GEEST.

LEEF jij jouw ideale leven? Zou jij oppervlakkigheid willen inruilen voor liefde en authenticiteit? In deze reis willen we je laten ervaren hoe je krampachtigheid en stress kunt loslaten en moeiteloosheid, flow en overvloed kunt toelaten.
Leer je over te geven aan de stroom van het leven, hoe spannend dat soms ook lijkt, pas dan kom je in het centrum van jouw werkelijke kracht en ZIJN.

Waar het om gaat is dat je bereid bent om jezelf over te geven aan alles wat zich hier en nu voor je aandient. Datgene wat jouw angst aanjaagt kan wel eens jouw grootste overwinning worden! Je wordt getraind om het anders te gaan doen.

Wanneer je tekens negeert en tegen de stroom in blijft zwemmen, put je jezelf uit. Met LEEF ervaar je hoe het is om de verbinding met jezelf terug te vinden, zodat de geschenken die het leven voor jou in petto heeft weer zichtbaar worden. En jij weer de beste versie van jezelf kunt worden in het hier en nu.

Laat het leven je weer toelachen in al haar facetten. Ga met LEEF mee naar zuivere lucht van Andalusië, herinner je wie je bent en kom thuis in jouw mooie pure zijn.

Wat houdt deze 6-daagse retraite LEEF in?

We verblijven van zondag 30 september tot zaterdag 6 oktober 2018 in de adembenemende finca Sonrisa waar we de gehele accommodatie tot onze beschikking hebben. Je deelt een luxe en ruime 2 persoonskamer.

We worden culinair verwend door onze privé koks van La Pachamama Organic Kitchen & Garden. Zij koken 100% Organic Plants-Based Foods voor ons, zodat je kunt ervaren wat het met je lichaam en geest doet als je 6 dagen puur eten tot je neemt. Je zult versteld staan!

Sessies door LEEF coach en Inspirer Esther van Nieuwenhoven. Esther leest mee in het boek wat voor jou geschreven is. Vanuit hier gaan we samen op pad om de bladzijden om te slaan en weer terug in “jouw flow “ te komen. Het script is al geschreven en wij spelen hier op aarde allemaal een rol in onze eigen film. Er wordt gekeken of er ondersteuning nodig is door middel van remedies die Esther persoonlijk uitmeet. Daarnaast kan er gekeken worden hoe je je leven makkelijker kunt maken door op te ruimen waar nodig. Dit kan zijn mentaal, emotioneel, lichamelijk, bedrijfsmatig, familiair en je leefruimte. Het opruimen van je leven gaat je meer ruimte, vrijheid en inzicht geven.

Leef- en Paardencoach Sonja Braafhart neemt je meerdere keren mee naar een kudde paarden die semi vrij leven in Andalusië. Sonja brengt jou op een unieke wijze in contact met het paard, waarbij het paard jou laat zien wie je bent en wat je nodig hebt. De kracht van het paard als spiegel op jouw gedrag is enorm. Paarden zijn puur en eerlijk en beschikken over een zuivere doortastende gave. Waar wij mensen elkaar vooral op verbale-communicatie (inhoud) feedback geven, laat het paard je via non-verbale communicatie (gevoel, emoties en energie) weten wat jij op dat moment nodig hebt.
Holistische massages.
We verklappen niet alles wat op het programma staat, maar we beloven dat het een prachtige week gaat worden vol inzichten, ontwikkeling, voldoening en de ruimte die nodig is om je rust te nemen.

Prijs: 3780 euro incl. Volledige verzorging en coachprogramma. Excl. vlucht naar Malaga

Earlier Event: September 21
In verbinding met je paard
Later Event: October 11
Dagworkshop Het paard als spiegel