Back to All Events

Right Into Your Hearts Desire in Zuid-Afrika


Winter 2018/2019 - exacte data binnenkort bekend

Stel je eens voor, 10 dagen Zuid-Afrikaanse schoonheid, volledig verzorgd en begeleid in een (ecologisch) resort waar jij je hartsverlangen kan gaan ontrafelen. In het ritme van de natuur, je eigen natuur (terug)vinden.

Door de jaren heen hebben we ervaringen opgedaan, zijn we in situaties verzeilt geraakt en/of hebben we taken op ons genomen die ervoor gezorgd hebben dat we het contact met onszelf zijn kwijtgeraakt.  We zijn onszelf als het ware uit het oog verloren.

Zuid-Afrika is door het overweldigende natuurschoon en haar weidsheid de aangewezen plek op aarde om je eigen autonomie te herontdekken en te omarmen. Door onszelf in de leefomgeving van de wilde dieren, waaronder de Big Five, te begeven voelen we onszelf kwetsbaar en machtig tegelijk. De navelstreng met de bewoonde wereld wordt voor 10 kalanderdagen doorgeknipt, maar de tijd die je daar gaat ervaren is niet te vergelijken met de uren en dagen die ons houvast geven in ons dagelijkse levensritme thuis.

We gaan mee in het ritme van de natuur. Volledig in overgave met jezelf kom je met behulp van twee coaches in verbinding met je diepste hartsverlangen.

Waar gaan we naar toe?

Tijdens je reis verblijf je op Kololo Game Reverve in prachtige Afrikaanse lodges. Kololo is gelegen in de zuidelijke provincie Limpopo, in het hart van het Waterberg natuurgebied. Het gebied is malariavrij. We kunnen er fietsen en wandelen tussen het ‘kleine’ wild zoals zebra’s en giraffen.

Je verblijft in luxe 6-persoons lodges waar omheen veilig wild vrij rondloopt. Dus, wie weet worden we tijdens een meditatie sessies vergezeld met gnoes of nieuwsgierige wrattenzijnen. Of staat er s ‘morgens als je wakker wordt een giraf voor je raam. Het natuurpark Welgevonden ligt direct naast Kololo en is officieel een big five Reserve.

Deze reis wordt georganiseerd door mij, Sonja Braafhart en Esther van Nieuwenhoven. Dit wordt het vierde jaar dat wij deze bijzondere training geven op deze magische plek.

Tijdens de training neem ik je bijna dagelijks mee naar de paarden van de Savannah Horse Trail. Een prachtige plek van maar liefst 1100 hectare waarop de paarden vrij rondlopen. De paarden gaan een belangrijke rol spelen in deze reis. 

Ervaar hoe het is om contact te maken met datgene wat groter is dan ons eigen denken.

Naast de coaching en het afwisselende programma heb je volledig je hoofd vrij om je totale focus op jezelf te houden. Ontbijt, lunch en diner staan iedere dag voor je klaar.Een diner in het restaurant of in de bush? Je laat je gewoon iedere dag weer verassen en verwennen.

Tussen het programma door is er tussen door ook voldoende ruimte om een verfrissende duik te nemen in het zwembad of in de rivier. We gaan wanneer het in Nederland winter is, maar in Zuid-Afrika is het dan zomer.

Er staan moutainbikes voor je klaar voor een actieve fietstocht. Je kunt ook gaan wandelen om oog in oog te komen staan met welk dier dan ook. Uiteraard kun je je ook heerlijk op de veranda nestelen om naar het prachtige orkest van de vogels te luisteren.  

Tijdens deze reis staan er 6 game drives ingepland van verschillende tijdsduur. Uit eigen ervaring weten wij dat dit iedere keer weer een geweldige, en soms ook spannende, belevenis is. We willen niet alles verklappen, maar er staan nog vele verassingen op het programma. Sonja, Esther en het personeel van Kololo halen deze 10 dagen alles uit de kast om jouw hartsverlangen in beweging te zetten, zodat je het bij thuiskomst voluit kan gaan leven.

Breng bezieling, verbeelding en verbinding terug in je leven.

Prijs: op aanvraag  (incl. 10 dagen verblijf, volledig coach programma, alle maaltijden, alle activiteiten, 1 overnachting in Johannesburg. Excl. Vlucht naar Johannesburg en de drankjes op Kololo)

Heb je interesse om mee te gaan?

Earlier Event: October 11
Dagworkshop Het paard als spiegel
Later Event: November 2
2-daagse cursus Rechtrichten