Paardencoaching Voor ‘Niet-Paardenmensen’

 

Door non-verbaal in gesprek te gaan met het paard kijk je als het ware in de spiegel van je eigen ziel. Daar is geen ervaring met paarden voor nodig, integendeel. In een veilige omgeving laat ik je contact maken met het paard.

De coaching is volledig op maat. Wat er nu bij jou speelt is leidend voor de sessie. Het paard geeft jou feedback via non-verbale communicatie. Paarden zijn puur en eerlijk, hij laat zien wie je bent en wat jij nodig hebt. Door deze manier van zelfreflectie en en bewustwording wordt je geconfronteerd met je eigen kracht, talenten, maar ook met je schaduw kanten. Door dit onder ogen te zien kan het paard je helpen om dichter bij jezelf te blijven en in je kracht te komen.

IMG_3769_klein.jpg
 

De volgende hulpvragen kunnen tijdens een coachsessie met paarden aan bod komen:

  • Hoe kan ik de verbinding met de ander aangaan, zonder het contact met mezelf te verliezen?
  • Wil je ervaren wie je werkelijk bent?
  • Hoe kan ik meer naar mijn eigen gevoel leren luisteren?
  • Hoe kan ik patronen doorbreken zodat me niet steeds hetzelfde overkomt?
  • Hoe kan ik me zelfverzekerder voelen in onveilige situaties? 
  • Hoe kan ik mijn grenzen beter leren aangeven?
  • Hoe kom ik voor mijn angst voor paarden of andere dieren af?
  • Hoe kan ik meer mijn gevoel uiten? 
  • Hoe kom ik erachter wat ik wil?
 

Kosten:
115 euro per sessie
90 euro per sessie bij een traject van 3 sessies
90 euro per sessie voor kinderen en jongeren/studenten

Duur van de coachsessie is 1,5 uur

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek waarbij we samen jouw wensen en hulpvraag bespreken.

IMG_3735_klein.jpg