Retraites met paarden

Andalusie | Zuid-Afrika


Andalusië

LEEF…. HET LEVEN 'LEEF'…. JOUW LEVEN

Be-leef de 6 daagse LEEF retraite op een adembenemende plek in Andalusië.
Volledig verzorgde reis vol rijkdom op het gebied van voeding voor LICHAAM en GEEST.

LEEF jij jouw ideale leven? Zou jij oppervlakkigheid willen inruilen voor liefde en authenticiteit? In deze reis willen we je laten ervaren hoe je krampachtigheid en stress kunt loslaten en moeiteloosheid, flow en overvloed kunt toelaten.
Leer je over te geven aan de stroom van het leven, hoe spannend dat soms ook lijkt, pas dan kom je in het centrum van jouw werkelijke kracht en ZIJN.

Waar het om gaat is dat je bereid bent om jezelf over te geven aan alles wat zich hier en nu voor je aandient. Datgene wat jouw angst aanjaagt kan wel eens jouw grootste overwinning worden! Je wordt getraind om het anders te gaan doen.

Wanneer je tekens negeert en tegen de stroom in blijft zwemmen, put je jezelf uit. Met LEEF ervaar je hoe het is om de verbinding met jezelf terug te vinden, zodat de geschenken die het leven voor jou in petto heeft weer zichtbaar worden. En jij weer de beste versie van jezelf kunt worden in het hier en nu.

Laat het leven je weer toelachen in al haar facetten. Ga met LEEF mee naar zuivere lucht van Andalusië, herinner je wie je bent en kom thuis in jouw mooie pure zijn.

 
 

WAT HOUDT DEZE 6-DAAGSE RETRAITE 'LEEF' IN?

  • We verblijven in de adembenemende finca Sonrisa waar we de gehele accommodatie tot onze beschikking hebben. Je deelt een luxe en ruimte 2 persoonskamer.
  • We worden culinair verwend door onze privé koks van La Pachamama Organic Kitchen & Garden. Zij koken 100% Organic Plants-Based Foods voor ons, zodat je kunt ervaren wat het met je lichaam en geest doet als je 6 dagen puur eten tot je neemt. Je zult versteld staan!
  • Sessies door LEEF coach en Inspirer Esther van Nieuwenhoven. Esther leest mee in het boek wat voor jou geschreven is. Vanuit hier gaan we samen op pad om de bladzijden om te slaan en weer terug in “jouw flow “ te komen. Het script is al geschreven en wij spelen hier op aarde allemaal een rol in onze eigen film. Er wordt gekeken of er ondersteuning nodig is door middel van remedies die Esther persoonlijk uitmeet. Daarnaast kan er gekeken worden hoe je je leven makkelijker kunt maken door op te ruimen waar nodig. Dit kan zijn mentaal, emotioneel, lichamelijk, bedrijfsmatig, familiair en je leefruimte. Het opruimen van je leven gaat je meer ruimte, vrijheid en inzicht geven.
  • Leef- en Paardencoach Sonja Braafhart neemt je meerdere keren mee naar een kudde paarden die semi vrij leven in Andalusië. Sonja brengt jou op een unieke wijze in contact met het paard, waarbij het paard jou laat zien wie je bent en wat je nodig hebt. De kracht van het paard als spiegel op jouw gedrag is enorm. Paarden zijn puur en eerlijk en beschikken over een zuivere doortastende gave. Waar wij mensen elkaar vooral op verbale-communicatie (inhoud) feedback geven, laat het paard je via non-verbale communicatie (gevoel, emoties en energie) weten wat jij op dat moment nodig hebt.
  • Holistische massages.
  • We verklappen niet alles wat op het programma staat, maar we beloven dat het een prachtige week gaat worden vol inzichten, ontwikkeling, voldoening en de ruimte die nodig is om je rust te nemen.

Prijs: 3.780 euro incl. Volledige verzorging en coachprogramma. Exclusief vlucht naar Malaga
 


Zuid-Afrika

STEL JE EENS VOOR, 10 DAGEN ZUID-AFRIKAANSE SCHOONHEID, VOLLEDIG VERZORGD EN BEGELEID IN EEN (ECOLOGISCH) RESORT WAAR JIJ JE HARTSVERLANGEN KAN GAAN ONTRAFELEN.

In het ritme van de natuur, je eigen natuur (terug)vinden.

Door de jaren heen hebben we ervaringen opgedaan, zijn we in situaties verzeilt geraakt en/of hebben we taken op ons genomen die ervoor gezorgd hebben dat we het contact met onszelf zijn kwijtgeraakt.  We zijn onszelf als het ware uit het oog verloren.

Zuid-Afrika is door het overweldigende natuurschoon en haar weidsheid de aangewezen plek op aarde om je eigen autonomie te herontdekken en te omarmen. Door onszelf in de leefomgeving van de wilde dieren, waaronder de Big Five, te begeven voelen we onszelf kwetsbaar en machtig tegelijk. De navelstreng met de bewoonde wereld wordt voor 10 kalanderdagen doorgeknipt, maar de tijd die je daar gaat ervaren is niet te vergelijken met de uren en dagen die ons houvast geven in ons dagelijkse levensritme thuis.

We gaan mee in het ritme van de natuur. Volledig in overgave met jezelf kom je met behulp van twee coaches in verbinding met je diepste hartsverlangen.

WAAR GAAN WE NAARTOE?

Tijdens je reis verblijf je op Kololo Game Reserve in prachtige Afrikaanse lodges. Kololo is gelegen in de zuidelijke provincie Limpopo, in het hart van het Waterberg natuurgebied. Het gebied is malariavrij. We kunnen er fietsen en wandelen tussen het ‘kleine’ wild zoals zebra’s en giraffen.

WAKKER WORDEN MET EEN GIRAFFE VOOR JE RAAM

Je verblijft in luxe 6-persoons lodges waar omheen veilig wild vrij rondloopt. Dus, wie weet worden we tijdens een meditatie sessies vergezeld met gnoes of nieuwsgierige wrattenzijnen. Of staat er s ‘morgens als je wakker wordt een giraf voor je raam. Het natuurpark Welgevonden ligt direct naast Kololo en is officieel een big five Reserve.

Deze reis wordt georganiseerd door mij, Sonja Braafhart en Esther van Nieuwenhoven. Dit wordt het vierde jaar dat wij deze bijzondere training geven op deze magische plek.

Tijdens de training neem ik je bijna dagelijks mee naar de paarden van de Savannah Horse Trail. Een prachtige plek van maar liefst 1100 hectare waarop de paarden vrij rondlopen. De paarden gaan een belangrijke rol spelen in deze reis. 

 
 

ERVAAR HOE HET IS OM CONTACT TE MAKEN MET DATGENE WAT GROTER IS DAN ONS EIGEN DENKEN

Naast de coaching en het afwisselende programma heb je volledig je hoofd vrij om je totale focus op jezelf te houden. Ontbijt, lunch en diner staan iedere dag voor je klaar.Een diner in het restaurant of in de bush? Je laat je gewoon iedere dag weer verassen en verwennen.

Tussen het programma door is er tussen door ook voldoende ruimte om een verfrissende duik te nemen in het zwembad of in de rivier. We gaan wanneer het in Nederland winter is, maar in Zuid-Afrika is het dan zomer.

Er staan moutainbikes voor je klaar voor een actieve fietstocht. Je kunt ook gaan wandelen om oog in oog te komen staan met welk dier dan ook. Uiteraard kun je je ook heerlijk op de veranda nestelen om naar het prachtige orkest van de vogels te luisteren.  

Tijdens deze reis staan er 6 game drives ingepland van verschillende tijdsduur. Uit eigen ervaring weten wij dat dit iedere keer weer een geweldige, en soms ook spannende, belevenis is. We willen niet alles verklappen, maar er staan nog vele verassingen op het programma. Sonja, Esther en het personeel van Kololo halen deze 10 dagen alles uit de kast om jouw hartsverlangen in beweging te zetten, zodat je het bij thuiskomst voluit kan gaan leven.

BRENG BEZIELING, VERBEELDING EN VERBINDING TERUG IN JE LEVEN

Data: winter 2018-2019 (exacte data wordt binnenkort bekend)
Prijs: op aanvraag  (incl. 10 dagen verblijf, volledig coach programma, alle maaltijden, alle activiteiten, 1 overnachting in Johannesburg. Excl. Vlucht naar Johannesburg en de drankjes op Kololo)

Heb je interesse om mee te gaan?