TRAININGSMOGELIJKHEDEN

 

PRIVELESSEN

Een privé-les kan geboekt worden met je eigen paard. 
Tijdens de les besteden we, in overleg, aandacht aan:

  • Handwerk
  • Grondwerk
  • Longeren
  • Rijden
  • Correcte hulpen
  • Houding en zit
  • Mentale vaardigheden (speciaal voor herintreders of mensen met angsten)

Een privéles duurt ongeveer 45 minuten
Kosten: 55 euro

 

MEERDAAGSE TRAINING

Wil je een nieuwe boost inspiratie? 
Plan dan een meerdaagse training met je paard. Op deze manier hebben we alle tijd om op verschillende fronten aan de slag te gaan.

Voorafgaande maken we samen een plan over de invulling van deze dagen. Je paard kan tijdens deze dagen overnachten op De Maesberg, net als jijzelf. 

 

PAARD IN TRAINING

Heb je een probleem met je paard waar je zelf niet uitkomt?
Een oplossing kan zijn dat ik het paard voor je train. Een vereiste is wel dat je daarna zelf in training komt, zodat je daarna over de nodige vaardigheden beschikt om thuis succesvol verder te trainen.

 

TRAINING OP LOCATIE

Voor 4 combinaties of meer kom ik bij jou op locatie.
Dit kan zowel in binnen- als buitenland.

Met grote regelmaat verblijf ik in Andalusië en Zuid-Afrika voor trainingen Rechtrichten, Academische Rijkunst en Bewustzijnsreizen met paarden.

Een meerdaagse programma kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan cursus Rechtrichten of een cursus grondwerk of een combinatie van beide.

CURSUS RECHTRICHTEN/ACADEMISCHE RIJKUNST
Afgewisseld met de nodige theorie over de 9 verschillende scheefheden van het paard en het doel van de rechtrichtende buigingsarbeid gaat iedere combinatie door middel van privélessen aan de slag met het rechtrichten van zijn eigen paard. We werken aan de hand, besteden aandacht aan het correct longeren met lengtebuiging en leren voelen hoe we het paard in evenwicht kunnen laten lopen doordat we het paard laten kennismaken met zijn eigen zwaartepunt. 

CURSUS GRONDWERK
De basis van deze cursus is om kennis over het natuurlijk gedrag van het paard, zijn karaktereigenschappen, lichaamstaal beheersing, lichaamsbewustzijn en het verfijnen van natuurlijk leiderschap te verzamelen, zodat de communicatie tussen paard en mens zowel fysiek, mentaal en spiritueel zo dicht bij elkaar komt dat het werken in vrijheid verandert in samen dansen. 

 

SPECIFIEKE CURSUSSEN

Ik geloof in de kracht van samenwerken.
Daarom organiseer ik regelmatig specifieke trainingen in samenwerking met andere disciplines.

Zie hiervoor het aanbod in de agenda.

 
Lessen Sonja Braafhart
Prive lessen
74_klein2.jpg
Onix_klein.jpg
Groep_zuid-afrika.jpg
WhatsApp Image 2018-03-29 at 16.59.45.jpeg
Rechtrichten